OFERTE ȘI REDUCERI, LA CENTRUL DE RECOLTARE SYNEVO DIN SOROCA

0
139

Analize medicale rapide, precise și veridice, toate acestea doar la centrul de recoltare Synevo din Soroca. Aici, pacienții au acces la analize prelevate calitativ de către profesioniști, în cele mai bune si confortabile condiții.

În perioada 10 august – 10 septembrie 2021, clientii Synevo din Soroca vor beneficia de 10 % reducere  la testul  PCR COVID, pretul promotional de 720 lei, precum și pret promotional la Antigenul COVID-19 de doar 299 lei. 

  • Test PCR COVID poate fi efectuat la orice solicitare, fie pacienților asimptomatici, fie cei care au o suspiciune sau cărora li se solicită acest test din diverse motive, inclusiv persoanelor ce necesită deplasarea în afara țării.
  • Testul antigen COVID-19 (Virusul SARS-COV-2 – antigen) este un test de diagnostic rapid, folosit ca strategie pentru controlul pandemiei COVID-19.

Programul de recoltare pentru aceste teste este de luni pana vineri in intervalul orelor 10:00-12:50. 

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 24 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Datorită principiilor suedeze, Laboratorul Medical Synevo întrunește cele mai mari standarde și deține certificat de acreditare, acordat pentru veridicitatea și acuratețea investigațiilor propuse populației.

Pentru că fericirea fiecărui părinte este zâmbetul, ochii sclipitori și sănătatea copilului său, Synevo a creat oferta de 25% reducere la pachetul din 6 analize de bază.

Nu ezitați să vizitați centrul de recoltare Synevo, care pune la dispoziție un șir de oferte pentru fiecare!
Vă dorim sănătate și vă așteptăm cu drag pe adresa: Soroca, str.Alexandru cel Bun, 36.

PUBLICITATE