Bine v-am găsit, dragi cititori!

0
112
Mica noastră cititoare Daria Revenco, pentru care anul ce trece este important, căci a pășit în clasa I-a!

Cuminte, unul câte unul, ziarele s-au așezat la capătul mesei formând o nouă colecție a anului 2020. S-a mai scris o istorie a raioanelor Soroca, Florești, Drochia, Dondușeni și Ocnița. Cele 48 de ziare au drept temelie toate activitățile noastre a tuturor. Evenimente, reportaje, interviuri, știri, prognoze, poveşti şi povestiri cu oameni frumoși, portrete ale oamenilor care prin propriul exemplu au adus schimbarea.
Deseori sunt întrebată cine e cititorul Ziarului Nostru? Răspund: mai întâi de toate e un bun gospodar, care prețuiește munca, de aceea se informează corect. Este un om inteligent pentru că citește. Îi place vorba bună, înțelege gluma, omenos… Și mă gândesc la fiecare dintre dumneavoastră. Vă mulțumesc că ați avut răbdarea și ați știut a aștepta ziarul în timpuri nu atât de ușoare. Totuși mai trăim vremuri grele, când poștașii sunt răpuși de virus sau riscă să se îmbolnăvească. Au avut de suferit și colegii mei, dar în prim-plan au pus ziarul și cititorul.
În acest an am reușit să mărim familia noastră. Ne citesc cu drag copiii și elevii. Au acces la informația de acasă și cei peste 18 mii de cititori ai variantei web a ziarului.
Cititorul Ziarului Nostru este un creștin milostiv și în acest an cu toții am făcut lucruri bune. Chiar de la începutul anului ne-am implicat în proiecte sociale. Împreună cu prietenii Ziarului Nostru, am ajutat să punem piatra de temelie la construcția casei de copii din satul Hîrtop, raionul Florești. Altă contribuție a fost cea prin care ne-am unit și am făcut posibilă procurarea a șase monitoare medicale la spitalul raional din Soroca. Din punctele fierbinți am relatat cine, când și cum luptă cu virusul nemilos.
Am susținut tinerii antreprenori prin scrierea materialelor, prin care am promovat produsele cestora. Am fost parteneri în mai multe proiecte, activități care au contribuit la dezvoltarea societății și a unei bune informări, finalizând anul cu campania de caritate „Fii și tu Moș Crăciun!”.
Am avut și zile cu soare, zile bune când ne-am întâlnit cu mulți dintre Dumneavoastră și împreună am scris istoria satelor noastre. Nicăieri nu e mai bine ca la noi acasă. Iar Ziarul Nostru simte căldura sufletească când intră în fiecare casă. Sunt zile numărate și pășim împreună într-un nou an. Ne dorim și vă doresc un sincer La Mulți Ani, multă sănătate și numai bine!
Și la anul, prin fiecare ziar abonat o să continuăm șirul lucrurilor bune, donând și sprijinind oamenii buni, împreună cu dumneavoastră!

Natalia Vrancean, redactor-şef „Ziarul Nostru”

PUBLICITATE