Problemele se rezolvă împreună

0
175

Deja a devenit o tradiție ca în fiecare zi de luni cetățenii raionului Drochia să fie așteptați de Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Corneliu Padnevici, să-și prezinte cele mai actuale probleme în cadrul programului de audiență. Astfel, la data de 30 octombrie, în cadrul întrevederii care a avut loc în incinta consiliului raional, împreună cu Vasile Grădinaru, președintele raionului Drochia, Vitalie Josanu, vicepreședintele raionului Drochia și șefii subdiviziunilor subordonate, au fost studiate întrebările drochienilor și căutate soluții în rezolvarea acestora.

În cadrul întrevederii, cetățenii au abordat subiecte din diferite domenii cum ar fi probleme juridice,  sociale, funciare, totodată fiind expuse și situații cu privire la încălcarea drepturilor.

Locuitorii raionului s-au adresat cu chestiuni ce țin de examinarea cauzei civile de către instanțele judecătorești, privind stabilirea dreptului la judecată, acordarea spațiului locativ, recalcularea pensiei, anularea certificatului de moștenire, stabilirea dreptului de proprietate asupra terenului, precum și alocarea clădirii fostei secții de covoare, în vederea deschiderii unui centru comunitar.

Funcționarii au subliniat că toate solicitările comunicate vor fi examinate și soluționate în măsura competențelor, iar reclamațiile care necesită o consultare suplimentară, urmează a fi examinate de către instituțiile abilitate.

Primirea în audiență a cetăţenilor din raionul Drochia de către deputatul Corneliu Padnevici se efectuează deja mai bine de un an.

PUBLICITATE