Suport din partea Consiliul Județean Vaslui pentru r.Soroca

0
124
Foto: judonw.com

Consiliul Județean Vaslui va sponsoriza, cu circa 100.000 lei, concursul internațional „Judo nu are hotare”, ce urmează să aibă loc la Soroca. Județul Vaslui este înfrățit cu raionul Soroca, iar la solicitarea autorităților de aici, Consiliul Județean va contribui la organizarea primei ediții a concursului, relatează monitorul de Vaslui.

La aceste competiții vor participa 20 de sportivi din raionul Soroca, 60 de sportivi din alte raioane ale țării, dar și 20 de sportivi din Vaslui. Consiliul Județean Vaslui va contribui cu 19.652 euro din totalul costurilor, de 21.836 euro, estimate pentru organizarea concursului, bani cu care, pe langă cheltuielile aferente cu transportul și cazarea sportivilor ori plata baremului arbitrilor, urmează a fi achizitionate atât cele 77 de saltele ce vor forma covorul de luptă ori alte echipamente sportive, dar și chimonouri și treninguri ori suveniruri pentru sportivii participanți.

Hotărârea de colaborare cu r.Soroca a fost votată în unanimitate de consilierii județeni.  Raionul Soroca s-a înfrățit cu județul Vaslui în anul 2014.

 

PUBLICITATE