Regia „Apă-Canal” Soroca, mai aproape de abonați

0
676

Abonații Regia „Apă-Canal” Soroca, vor primi începând cu luna curentă factură pentru serviciul de aprovizionare cu apă. Astfel, oamenii vor ști cu exactitate câtă apă au consumat în luna curentă și cât vor trebui să achite, susține Mihai Ojog, administratorul SA „Regia Apă-Canal Soroca”.

  • De la 1 aprilie persoanele vor primi chitanța, astfel vor avea posibilitatea să achite serviciul la toate băncile, la poștă, cât și online, de pe card, până pe data de 25 a fiecărei luni, iar abonatul care întârzie cu achitarea poate veni să achite la casa Regie Apă –Canal Soroca. În chitanță sunt indicate toate datele exacte, așa persoane pot vedea câtă apă au întrebuințat în luna respectivă.
    E de menționat faptul că la Regia „Apă-Canal” Soroca în ultimul timp, în rezultatul lucrărilor efectuate s-a diminuat cifra pierderilor de apă, iar lucrările de îmbunătățire a serviciilor continuă.
  • La moment suntem implicați în două proiecte. Primul este proiectul de modernizare a laboratorului, care urmează să fie finalizat în luna septembrie, proiect finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Iar în cel de-al doilea, finanțat de Banca Mondială, suntem la implementarea studiului de fezabilitate, privind construcția stației de epurare la Soroca, care urmează să finalizeze în anul 2025, precizează Mihai Ojog. La moment prețul, pentru persoanele fizice este de 15.25 lei pentru un m3 de apă și 1.60 lei costă canalizarea.
PUBLICITATE