„Ronţi”-i mamei ronţăie

0
134

Viaţa e plină de situaţii care ne inspiră sau pune la “treabă”. Vreau să vă povestesc istoria unei tinere din Vărvăreuca, raionul Floreşti. A iniţiat o afacere care… ronţăie. A ţinut să îşi spună păsul aici, căci are despre ce zice. I-a dat imbold să creeze afacerea o situaţie reală din viaţa ei de tânără mamă. Dar, aflaţi totul…


Angela Sobol, a pus pe picioare prima afacere cu fulgi de cereale din Moldova. A apărut afacerea în 2014, din cauza lipsei unor dejunuri sănătoase şi fără adausuri de chimii şi nebunii, care ar fi putut sa le ofere copilului ei, care pe atunci avea trei-patru luni. A susţinut-o un proiect finanțat de Uniunea Europeană și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.
A făcut o serie de căutări ale rețetei perfecte, iar asta pentru că își dorea un produs sută la sută natural.
-Încă de la început mi-am zis: ori fac bine, ori nu fac deloc. Când căutam rețeta, mă gândeam la mine, la familia mea, iar asta m-a motivat să aleg, pentru producerea cerealelor doar ingredientele naturale. A fost un pic dificil, odată ce produsele de pe rafturile magazinelor sunt atât de colorate, atât de crocante, cu un miros atât de puternic. Până la urmă însă, cu ajutorul unui profesor de la Universitatea Tehnică, am găsit ingredientele necesare pentru un produs natural și bun, – s-a împărtăşit cu noi tânăra.
Fulgii de cereale “Ronţi” sunt crocanţi, excelenți în dietele de întreţinere. Se pot consuma la micul dejun, alături de lapte, chefir, iaurt, produs fabricat în Moldova, fără gluten şi conservanţi.

  • Chiar dacă mergem peste hotare cu familia, permanent avem cerealele “Ronţi” în bagaje, căci ne asigură dejunuri sănătoase şi gustări crocante, – a adăugat ea.
    Copii fondatoarei fulgilor de cereale consumă în toate dimineţile doar cerealele fabricate de mama şi sunt mulţumiţi.
PUBLICITATE