Ajutorii lui Moș Crăciun în acțiune!

0
579

Ajutorii lui Moș Crăciun de la Grădinița nr. 17 „Cheița de Aur” din Soroca sunt micuții spiriduși, împreună cu părinții, educatorii și directoarea Olga Corbu. De cum auzit că pot face câțiva oameni mai fericiți, au adunat peste 10.000 de lei doar într-o singură zi!

Olga Corbu: „Ne-am alăturat și noi echipei „Ziarul Nostru” în campania „Fii și tu Moș Crăciun”. Dorința a venit din partea unui grup de părinți care au ales să rămână în anonimat, spunând că lucrurile frumoase se fac în liniște. Banii au fost adunați în cutii speciale meșterite de părinți și plasate la intrare în grădiniță, astfel ca să doneze doar cei care doresc. Echipa a lucrat cu scopul de a face fericiți pe alți oameni mai triști, astfel devenind cu toții mai împliniți sufletește. Ne dorim de asemenea ca inițiativa dată să fie urmată, iar atunci când cineva de alături are nevoie de suport, să-i întindem o mână de ajutor.”

Copiii care au donat bani sunt foarte mândri și fericiți de gestul lor, admirați-i și voi în galeria fotografică de mai jos! Adevărați spiriduși ai Crăciunului, ce se simt importanți prin faptul că pot ajuta pe cineva.

În rezultat, șase copii frumoși, dar cu posibilități mai puține, au primit în dar câte 1000 de lei pentru necesitățile lor, iar de restul banilor au fost procurate cadouri și produse alimentare pentru câțiva bunicuți singuratici. Darurile au fost primite cu bucurie și recunoștință.

Datorită campaniei „Fii și tu Moș Crăciun” inițiată de „Ziarul Nostru”, alți 8 copii din raionul Florești s-au bucurat de daruri oferite de magazinul „Baby Rosse” din Soroca. Campania continuă, alătură-te faptelor bune!

Ludmila TALMAZAN

PUBLICITATE