„Vacanța veselă la bibliotecă”

0
191

Timp de doi ani in sala de lectură a Bibliotecii Municipale ,,M. Sadoveanu”, bibliotecarele Mihaela Tartus și Raisa Chiselița organizează cu drag ,,Vacanţa veselă la bibliotecă”.
În aceasta toamnă, biblioteca a venit în întâmpinarea copiilor cu activități educative și recreative, care sunt desfășurate în diverse forme atractive pentru ei. Scopul nostru este acela de a oferi copiilor posibilitatea să-și petreacă timpul liber într-un mod creativ, instructiv- educativ și, totodată, să-și dezvolte abilități, să-și formeze deprinderi de comunicare.
Participanții au avut parte de jocuri interesante, vizionarea filmelor preferate, experimente științifice luate din cărțile donate de soroceanul Victor Tighinean, stabilit cu traiul în România. Ei au fost foarte activi, ingenioși, iar la pauza de ceai, au discutat despre cele auzite, așteptând o noua întâlnire, noi jocuri şi distracţii. Copiilor le-au plăcut jocurile „Ghicește Gustul”, în cadrul cărui au fost puși la încercare de a ghici condimentele, „Descoperă cuvintele” aici copiii au ordonat literele pentru a afla răspunsul corect. De asemenea a fost atractiv şi jocul „Întrebări și răspunsuri”. Au pus cunoștințele la încercare și au răspuns la multe întrebări interesante despre știință, plante, planete și multe lucruri interesante…
Toți au rămas mulțumiți , dar puțin întristați că se termină vacanța și sunt în așteptarea următoarei vacanțe.

Mihaela Tartus, bibliotecară sala de lectură

PUBLICITATE