„Bine aţi venit!” la Izvoare

1
748
Vladimir Zgavordei, primarul comunei Izvoare, raionul Floreşti

– Am reuşit în acest an să asfaltăm o lungime de 1500 metri de drum. Am amenajat ambele intrări în sat. Acum cei ce vin în sat sunt întâmpinaţi cu „Bine aţi venit!”, iar la plecare sunt petrecuţi cu „Drum bun!”.

Am adus la normă sala de festivităţi la grădiniţa de copii. S-au plantat 40 de brazi. Am creat condiţii pentru copiii satului, dar şi a celor din satele vecine ce practică sportul. Aici se antrenează la fotbal două echipe de băieţi, dar şi una de fete.

Multe alte lucruri am reuşit. Mai puţin la capitolul activităţi culturale. Pandemia a pus interzis pe toate. Totuşi cele mai îndepărtate sărbători a satului, ori evenimente ce vor marca sau au marcat sătenii noştri ne străduim să nu le  trecem cu vederea. Totuşi toate acestea  alcătuiesc istoria comunei noastre.

PUBLICITATE

1 COMENTARIU

  1. Felucitari pentru ce ati realizat. Este frumos. Dar ar trebui sa va axati si pe dezvoltarea retelei de asistenta la domiciliu a persoanelor varstnice, categorie destul de vulnerabila in zilele noastre. Sa-i monitorizati prin personalul din aparatul de asistenta sociala, in acest caz, chiar asistentul social al comunei. Sa nu ii lasati sa se stinga in intuneric si frig. Mult succes si realizari cat cuprinde. Mariana Luchian(nascuta Conovali)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.