Dansatoare silitoare

0
51

Evelina Morneală, elevă la Liceul Teoretic “Ion Creangă” din oraşul Soroca, este activă şi energică. Cel mai agreabil mod să-ţi consume energia este să dansezi. Evelina astfel şi face – dansează oriunde şi cât poate. Cine ştie, poate va deveni o dansatoare profesionistă? Are toate premizele.

Sigur, îi place şi să înveţe şi să citească. Este utilizatoare permanentă a bibliotecii, mai ales în timp de vacanţă. Ea ştie că cine citeşte mult, are succese în viaţă, se descurcă în toate cu mult spor şi este un exemplu pentru toţi. Pentru ea un exemplu este fratele său care studiază la unul din colegiile din oraşul Soroca. Recent, în ziua de şase octombrie, Evelina şi-a sărbătorit ziua de naştere. I-au venit, pe ospeţe, prietenele, vecinele, dar şi rudele. Apropo, au fost de faţă şi nanii de botez, Natalia şi Mihai Ceaicovschie din satul Zastînca, raionul Soroca. Ştiindu-i pasiunea, ei i-au dăruit o carte cu legende sorocene, povestiri şi poezii. S-a alăturat la felicitări şi fiica lor, Anastasia, studentă la o universitate din Chişinău. Toţi împreună i-au urat să crească mare, să fie sănătoasă, silitoare la învăţătură, ascultătoare de părinţi şi profesori.
Dragă Evelina, cred că nicicând nu ai avut parte de o felicitare de la un număr atât de numeros de maturi şi copii. Se alătură la felicitare cititorii “Ziarului Nostru” din câteva raioane de aici, de la nordul republicii. Îţi rămâne doar să fii o elevă responsabilă, fiică demnă de părinţi harnici şi frumoşi. La Mulţi Ani, dragă Evelina!
Elena SPINEI

PUBLICITATE