Împreună, pentru fapte bune

0
181

Nimic nu se compară cu satisfacția sufletească produsă de faptele bune care se fac din inimă, fără a aștepta altă răsplată decât cea a unui rezultat care bucură. Împreună, pentru fapte bune – aceasta este deviza Clubului Rotary din Soroca.

Astăzi, membrii clubului împreună cu mai mulți voluntari cu spirit civic și dorință de a face fapte frumoase, au lucrat ore în șir pentru a schimba aspectul scărilor și monumentului ”Maica Îndurerată”. Gunoiul adunat a umplut toată remorca tractorului oferit pentru această cauză de către Serviciul de Amenajare și Înverzire Soroca. Mulțumim tuturor voluntarilor!

Monumentul ”Mama îndurerată” a fost instalat la 1 august 1966, în memoria jertfelor fascismului din anii războiului al II-lea mondial.

Reamintim, cu această ocazie, conform deciziei Guvernului R. Moldova,  23 august va fi zi de doliu, cu arborarea steagului în bernă, pentru a comemora victimele tuturor regimurilor totalitare și autoritare, conform recomandărilor Parlamentului European adoptate printr-o declarație încă în 2008.

Partener media Ziarul Nostru.

PUBLICITATE