Siguranța copiilor, obiectivul poliției!

0
122

Vacanţă în siguranţă cu recomandări de la poliţişti, pentru copiii din tabăra de odihnă,,La Dumbravă ” din raionul Soroca. Șeful Inspectoratului de Poliție Soroca, comisar principal, Dumitru Batog, împreună cu angajații Serviciului interacțiune comunitară, a efectuat o vizită copiilor care îşi petrec vacanța la tabără.

În cadrul întrunirii polițiştii au desfăşurat activități informativ- educative pentru copii cu genericul ,,Vacanța în siguranța “.
Recomandările au ținut de prevenirea situațiilor care pot pune în pericol viața şi sănătatea copiilor. Astfel, cei mici au fost atenționați despre pericolul abandonului de domiciliu precum şi a taberei de odihnă, regulile de comportare în societate, siguranța personală şi a bunurilor materiale, siguranța la traficul rutier, precum şi măsurile de securitate în timpul scăldatului.

La finalul activității, polițiştii au distribuit pliante informative copiilor, iar aceştia la rândul lor au promis că vor ține cont de recomandările angajaților de poliție.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.