Cel mai bun polițist este chiar vecinul tău

0
333

Astăzi, 20 februarie, în cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca, a fost organizată o întrunire cu liderii și membrii de ,,Supraveghere de Vecinătate” constituite în raionul Soroca.
La eveniment au participat, președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, reprezentanții APL, 60 lideri, membrii ai sectorului de ,,Supraveghere de Vecinătate” și angajații poliției.
Scopul ședinței a fost, totalizarea rezultatelor obținute în comun de către angajații IP Soroca și membrii civili a proiectului implimentat, fapt ce demonstrează prin menționarea cu locul III pe republică.
În discursul său, șeful al Inspectoratului de Poliție Soroca, Dumitru Batog, a remarcat realizările implimentării proiectului dat, menționând importanța acestuia pentru comunitate și le-a mulțumit membrilor și liderilor pentru implicarea lor activă în societate.
Totodată, în cadrul evenimentului, președintele raionului a menționat faptul că, pe parcursul anului 2019 va susține în continuare implimentarea și dezvoltarea proiectului ,,Supraveghere de Vecinătate”.
La finele întrunirii au fost oferite diplome, pentru contribuția activă în stabilirea relațiilor de colaborare între poliție și societatea civilă, creând prin efort comun un mediu mai sigur.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.