De la idee – la afacere

0
666

Și-a lansat o afacere  în anul 2010, iar din anul 2013 la cererile clienților serviciile se diversifică și pe piața din Soroca apare un nou nume – John Pix.  Sergiu Ursachi, un tînăr antreprenor, reușește să se afirme și să prezinte clienților, într-un timp relativ scurt, un nou tip de servicii și anume, servicii personalizate de tipar pe orice suport. La moment la John Pix, lucrează opt angajați, care deservesc clienții din regiune și nu doar. Împreună reușesc să creeze amintiri frumoase pentru orice client, panouri publicitare, banere, panouri luminiscente și cele mai inspirate cadouri pentru orice ocazii.

  • Oferim servicii de tipar pe orice suport și de orice mărime. Ne bazăm mult pe producția de suveniruri. Iar punctul nostru forte, consider că este tiparul personalizat. Ne bucurăm se deservim clienți din raionul Soroca și raioanele învecinate, Florești, Drochia, Dondușeni, dar executăm comenzi și pentru clienți din Bălți, Căușeni, Chișinău, Bender, într-un cuvînt putem deservi doritori din orice punct al țării.

Ce vă deosebește de ceilalți concurenți de pe piață?

  • La moment pe piața din regiune mai există concurenți care se ocupă cu asemenea servicii, dar dacă e să ne referim la producere, atunci producem doar noi. Ceilalți concurenți cumpără de la noi sau de la Chișinău și Bălți și comercializează produsele, ceea ce cred că constituie avantajul nostru principal.

Ce preferințe au cel mai des clienții John Pix?

  • Noi avem o abordare individuală pentru fiecare client. Aici omul își poate rezolva orice întrebare, deoarece tipărim pe orice suport, metal, ceramică, textile, plastic, piele etc. Cei mai mulți clienți sunt cei care au nevoie de un serviciu în aceeași zi, lucru pe care îl putem oferi doar noi. Preferințele clienților sunt din cele mai variate, de la personalizarea unei mingi de fotbal, pînă la tacâmuri, sau haine pentru sport.

O afacere este cu adevărat una de succes atunci când aceasta este într-un continuu progres, lucru care îi caracterizează întru totul pe cei de la John Pix.  Pentru că aici nu există loc de plictiseală, fiecare zi este diferită și interesantă prin noi clienți și noi cereri, la care colectivul face față de fiecare dată. Mai nou, acum clienții pot solicita tot mai mult producția publicitară sau literele volumetrice, pentru că și în acest sens vor rămâne satisfăcuți de rezultate.

  • Cîștigător al Concursului Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, desfășurat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM).
PUBLICITATE