Un bărbat a murit, iar patru tineri au ajuns la spital în urma unui accident

3
2201

Un bărbat de 30 de ani, pasagerul unui automobil, a murit în urma unui accident, iar alți patru tineri au ajuns la spital. Accidentul s-a produs la data de 28 aprilie, în jurul orei 03.00 la intrarea în satul Șolcani, r.Soroca.

Potrivit informațiilor oferite de Sergiu Lozan, specialist superior auto de stat, inspector principal, șoferul de 23 de ani, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, automobilul derapând de pe traseu și răsturnându-se. În automobilul de model mercedes se aflau șase persoane.

În consecință, conducătorul auto și trei tinere, toate de 17 ani, două originare din satele Șolcani, iar cealaltă din satul Rublenița, au fost spitalizate cu multiple traumatisme. Celălalt pasager nu a suferit careva traumatisme.

Oamenii legii investighează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto: IP Soroca

PUBLICITATE

3 COMENTARII

  1. Inaimte de a posta o stire va rugam din suflet sa va informati bine…. Victima care s-a stins este un baiat de 19 ani si nu de 30….si de unde ar putea avea viteza excesiva pe drum de tara care nici nu il poti numi drum bun…. Cel mai tare doare ca scriti niste prostii si postazi ca sa faceti publicitate la ceea ce nu a fost intradevar

Comments are closed.