Gând frumos de mulțumire

0
1554

Mai mulţi copii sărmani sau cu probleme de sănătate, bătrâni invalizi și fără ajutor au primit cadouri de Crăciun, dar și pe parcursul întregului an de la oameni cu suflet mare ce fac să răsară, timid, pe fețele multora, stropi de speranță.
Asociația Invalizilor Dondușeni, al cărei președinte este dna Vacarciuc Galina, precum și membrii acestei asociații au demonstrat că știu cel mai bine să se mobilizeze și să promoveze acte de caritate, evenimente menite să adune donații pentru copiii cu dizabilități, pentru oamenii țintuiți la pat și pentru bătrânii lăsați în voia soartei. Astfel, pe parcursul anului curent, asociația a primit daruri de la mai multe persoane generoase, prin implicarea Societății Invalizilor din Republica Moldova, președinte Mărgineanu Mihai, ce a oferit 15 cărucioare pentru oamenii invalizi din r-nul Dondușeni. Domnul Mărgineanu este Omul ce a simțit durerea suferinzilor și le-a oferit sprijin ori de câte ori i s-a solicitat ajutorul. Uniunea Bisericilor CEB din Moldova, episcop Nicolae Vozian, precum și păstorul Ion Groza au pus la dispoziția asociației sute de colete ce au fost repartizate familiilor nevoiașe cu mulți copii din toate satele Moldovei, invalizilor care așteaptă, aliniați, în pragul ușii, ajutoarele de care au atâta nevoie. Alături a fost întotdeauna și Uniunea Bisericilor Creştinilor Credinţei Evanghelice (Cultul Penticostal) din Republica Moldova, director Pavlovschi Sergiu, aducând, în prag de iarnă, căldură prin hăinuțele dăruite. Oameni cu suflet mare sunt și membrii fundației Misiunea Biblică Internațională din Moldova, în frunte cu dl director Meleștean Ruslan, vicepreședintele r-nului Dondușeni Casap Valeriu, primarii din localitățile Sudarca, Briceni, Țaul, or. Dondușeni, s. Dondușeni, Târnova, Scăieni, Plop.
Cel mai fericit om este cel care dăruie, iar dacă ne-am ajuta unul pe altul la nevoie, atunci poate în Moldova ar fi mai puține persoane defavorizate. Ținem să aducem un gând frumos de mulțumire tuturor celor menționați mai sus: “Fie ca visele, pe care le făuriţi în aceste zile de sărbătoare, să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, răsplată de la Dumnezeu pentru mărinimia Dvs, pace și liniște în suflet. Sărbători fericite!”.
                                         Membrul Asociației Invalizilor din r-nul Dondușeni, Vrabie Tatiana

PUBLICITATE