Prins de polițiști, în timp ce transporta băuturi alcoolice fără acte de proveniență

0
298
Foto: IP Florești

În seara zilei de 30 ianuarie, la ieșirea din satul Prodănești, raionul Florești oamenii legii au stopat automobilul de model Dacia Logan la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din municipiul Chișinău. Ofițerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Insectoratului de poliție Florești au depistat în interiorul automobilului 300 de sticle cu băuturi alcoolice cu semne dubioase de falsificare.

În portbagajul mijlocului de transport erau mai multe cutii cu sticle de 0,5 și 0,7 litri cu băuturi alcoolice în asortiment, în valoare totală de 24 mii lei.
La solicitarea polițiștilor de a prezenta actele necesare, proprietarul mărfii în vârstă de 20 de ani, care se afla în calitate de pasager, nu a putut prezenta careva acte care ar demonstra proveniența și calitatea mărfii.
Produsele ridicate urmează să fie supuse unei expertize speciale, în urma căreia dacă se va dovedi vinovăția bărbatului pentru transportare ilegală a băuturilor alcoolice. Acesta riscă o amendă de 3. 000 lei și confiscarea mărfii.

PUBLICITATE