Polițiștii din Florești l-au adus pe Moș Crăciun în casele familiilor nevoiașe

0
191

Sărbătorile de iarnă s-au transformat într-o poveste de vis pentru mai multe familii nevoiașe din raionul Florești.  Astfel, frații Iurie și Radu Colesnic, angajați ai Inspectoratului de poliție Florești l-au adus pe Moș Crăciun în vizită la o familie din satul Cunicea, raionul Florești, unde cresc și se educă patru copii.

Așa cum sărbătorile de iarnă sunt un îndemn să devenim mai buni și mai receptivi la nevoile celor mai triști ca noi,  angajații poliției împreună cu familiile lor și fiind însoțiți de moșul magic au dăruit copiilor dulciuri, produse alimentare, hăinuțe și jucării, dar cel mai important au dăruit zîmbete și clipe de fericire. De asemenea, în ajunul Anului Nou, efectivul Inspectoratului de poliție Florești s-a  mobilizat și a colectat mijloace financiare  ca să bucure și inimile a încă cinci copii din satul Frumușica care visau ca moșul să le treacă pragul. Bucuroși de prezența moșului copiii au recitat poezii tematice de iarnă.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de poliție Florești, Dina Fomin, angajații poliției au avut grijă ca de sărbătorile de iarnă să nu le lipseacă copiilor bradul de Crăciun, dulciurile, jucăriile și pentru ca copiii și întreaga lor familie să aibă parte de o masă îmbelșugată, polițiștii le-au dăruit și produse alimentare. Inspectoratul de poliție Florești îndeamnă oamenii cu inimă mare să împartă sărbătorile de iarnă cu cei mai triști ca noi, să aducă sărbătoare în inimile tuturor copiilor.

Foto:IP Florești

 

 

PUBLICITATE