Primarul orașului Florești: ”Mașina primăriei stă acasă la mine permanent”

0
911

Primarul orașului Florești, Valeriu Ceapa, a devenit subiectul unui reportaj realizat de moldovacurata.md, după ce mașina de serviciu a primăriei orașului stă peste noapte nu în garajul instituției, ci în curtea casei acestuia, iar recent primarul, deși se află în concediu, ar fi fost la o petrecere cu vehicolul primăriei.  „Nu sunt tâmpit ca în timpul concediului să mă duc de foaie verde să mă plimb”, primarul orașului Florești.

Primarul susține că a fost un concediu, însă ar fi fost rechemat pentru câteva zile pentru a rezolva niște chestiuni stringente. ”Concediu este doar de jure, dar, de facto, eu sunt la serviciu în fiecare zi. Dacă am fost cu mașina, am fost doar cu chestiuni de serviciu, că nu sunt tâmpit, ca în timpul concediului, să mă duc de foaie verde să mă plimb. Vreau și eu ca fiecare om să mă odihnesc. Eu cred că statutul de primar nu e o funcție, dar e un blestem”, a afirmat alesul local.

Citiți articolul integral aici : http://www.moldovacurata.md/news/view/primarul-orasului-floresti-masina-primariei-sta-acasa-la-mine-permanent

Dacă cunoașteți acțiuni similare, scrieți la Ziarul Nostru, pentru a face publice aceste cazuri.

PUBLICITATE