Ziua Poliției sărbătorită la Drochia

0
178
Foto: IP Drochia

Astăzi,18 decembrie, în Inspectoratul de Poliţie Drochia a fost sărbătorită Ziua Poliţiei. În acest an, conform tradiţiei, poliţiştii au început evenimentul cu depunerea de flori la Memorialul Eroilor căzuţi pentru integritatea ţării. Cu acest prilej, în sala de festivitate a inspectoratului de poliţie a avut loc sărbătoarea solemnă consacrată „Aniversării a XXVII-a de la formarea Poliţiei Naţionale a Republicii Moldova”.
În calitate de oaspeţi de onoare, la eveniment au participat oficialităţile raionului Drochia, preşedintele asociației veteranilor OAI, Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care au adus tuturor celor care continuă să urmeze cu demnitate profesia de polițist, sincere mulțumiri pentru activitatea desfășurată, cutezanţă, optimism, noi realizări în lupta cu criminalitatea şi forţe inepuizabile în slujirea adevărului.
În semn de recunoștință față de meritele deosebite în combaterea criminalității, menținerea ordinii publice și în legătură cu aniversarea a 27-a de la fondarea Poliției Republici Moldova, mai mulți angajați ai inspectoratului de poliție au fost menționați cu medalii, insigne și diplome.

Foto: IP Drochia

PUBLICITATE