Semnat! Municipiile Soroca și Buzău s-au înfrățit

0
234

Municipiul Soroca s-a înfrățit cu municipiul Buzău. Semnarea acordurilor de înfrăţire şi cooperare de către primarul municipiului Soroca, Victor Său și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a avut loc astăzi, 18 decembrie, în ședința deliberativului municipal Buzău, care a fost una comună cu aleșii minicipali din Soroca.

În  2012 autorităţile municipale buzoiene şi sorocene au semnat, un acord de înfrăţire pe un termen de cinci ani, care prevedea colaborarea în plan economic, dar și schimburi de experienţă între angajaţii celor două primării, vizite reciproce între elevi şi cadre didactice, precum și organizarea în comun a mai multor întruniri și festivități.

Timp de două zile o delegație de circa 40 de persoane, formată din aleșii locali și angajați ai primăriei din Soroca, se află în vizită la Buzău.

Amintim că la data de 6 noiembrie, 12 localități din raionul Soroca au semnat la Buzău, în cadrul unei ședințe extraordinare, acorduri de inițiere a înfrățirii cu unităţi administrativ-teritoriale din acest județ, în încercarea de a identifica oportunităţi comune de dezvoltare a localităţilor pe care le reprezintă.

PUBLICITATE