Mai multe localități din raionul Soroca semnează astăzi acorduri de inițiere a înfrățirii cu localități din județul Buzău

0
448
Sursa: newsbuzau.ro

După ce la sfârșitul anului 2012, raionul Soroca a semnat Acordul de înfrățire cu județul Buzău, astăzi mai multe localități din raion, semnează la Buzău, în cadrul unei ședințe extraordinare, acordurile de inițiere a înfrățirii cu unităţi administrativ-teritoriale din acest județ.

O delegație din r.Soroca formată din 50 de persoane, primari, consilieri raionali împreună cu președintele raionului, Ghenadie Muntean, se află timp de două zile la Buzău, unde se vor întâlni cu conducerea județului și cu primari de pe raza județului în încercarea de a identifica oportunități comune de dezvoltare a localităților pe care le reprezintă. Consiliul Județean Buzău și raionul Soroca  sunt înfrățite de mai mulți ani, iar între cele două localități există o strânsă relație de colaborare. Președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat, încă din vară că intenționează să facă toate demersurile pentru ca anumite primăriii din județul Buzău să se înfrățească cu primării din raionul Soroca.

Mai multe detalii citiți în Ziarul Nostru.

PUBLICITATE