HS Timber Productions, angajează!

0
32

Societatea HS Timber Productions din Rădăuți, jud. Suceava, România, angajează aproximativ 30 de oameni, atât personal calificat (electricieni, mecanici auto, electromecanici, stivuitoriști), cât și personal necalificat – bărbați și femei, la activități de sortare și ambalare a produselor din lemn, alimentare mașina cu cherestea, activități ce se realizează în echipă și presupun efort fizic mediu. Munca se desfășoară în halele de producție.

 Persoanele care au cetațenie română sunt angajate conform legislației românești fără a fi necesară întocmirea altor documente. În cazul în care persoana are doar cetațenie moldovenească, aceasta va fi angajată în baza unei vize de muncă obținută de la Ambasada din Moldova și ulterior, se va obține cu ajutorul angajatorilor un permis de ședere de la serviciul de Imigrări din România.

 Personal necalificat – salariul poate ajunge de la 400 de dolari până la 550 de dolari pe lună, adițional se oferă tichete de masă în sumă de 100 de dolari.

  1. Personal calificat – salariul începe de la 450 de dolari și poate ajunge până la 600 de dolari în funcție de experiență, adițional se oferă tichete de masa în sumă de 100 de dolari.

 În ambele categorii de personal, cazarea este oferită gratuit și este asigurat transportul acasă o dată la două luni. Printre beneficiile pe care le oferă compania sunt:

  • Ore suplimentare plătite conform legislației
  • Prima de productivitate
  • Prima de Crăciun
  • Echipament de muncă
  • Asigurare privată de sănătate
  • Instruire la locul de muncă

 Fabrica este situată în județul Suceava, aproape de județul Botoșani, unde este punct de trecere al frontierei prin localitatea Stânca, jud. Botoșani. Grupul de firme HS Timber Group are o tradiție îndelungată în Romania, având 5 fabrici ce activează în industria de prelucrare a lemnului și peste 4000 de angajați.

 Pentru mai multe detalii, apelați:

T: +40 372 303 358
M: +40 736 014 859
F: +40 372 303 399

PUBLICITATE