Stimaţi locuitori ai raionului Floreşti!

0
30

Ultimele zile ale acestui an, cu bucuriile, grijile şi necazurile lui, se duc în clepsidra timpului, iar anul 2021 în curând îşi va deschide calendarul cu file de năzuite speranţe şi perspective pentru fiecare din noi.
Atmosfera magică la apropierea sfintelor sărbători de iarnă o amplifică faptele demne de cinste, a celor floreşteni care au reuşit să asigure o stabilă şi ritmică dezvoltare socio-economică şi culturală a raionului, pentru care fapt ne exprimăm adânca recunoştinţă.
În numele Consiliul raional, a conducerii raionului aduc mulţumiri tuturor agricultorilor, indiferent de forma juridică de activitate, pentru munca depusă, pentru devotament şi profesionalism care în final s-a încununat cu succese remarcabile.
Şi la capitolul sănătate, menţionez că şi în anul curent Consiliul raional a contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor pentru pacienţi.
De asemenea, sincere felicitări aducem angajaţilor din diferite domenii sociale care prin muncă lor asigură bunăstarea cetăţenilor. Aduc mulţumiri consilierilor raionali care în acest an au dat dovadă de poziţie civică şi unanimitate în luarea deciziilor, iar consilierilor noi aleşi le doresc succese.
Cele mai sincere şi senine gânduri adresez primarilor din localităţile raionului nostru cât şi consilierilor locali, dorindu-vă ca în anul care vine să treceți cu ușurință de momentele neplăcute.
Mult spor le urez specialiştilor din direcţiile, secţiile Consiliului raional şi din serviciile desconcentrate în raion.
Vă urez, stimaţi floreşteni, un Crăciun Fericit şi un An Nou cu sănătate, mai bogat în realizări, plin de energie, prosperitate şi bunăstare, inspiraţie şi optimism, bucurie, armonie şi mângâiere sufletească, pace, lumină şi căldură în căminele Dumneavoastră.

Ştefan Paniş,
Preşedintele raionului Floreşti

PUBLICITATE