La 1000 € colectați, sorocenii vor primi 5000 € de la Rotary International

0
1803

Soroca este unul din municipiile cele mai afectate de coronavirus. Lucrătorii medicali se află zilele acestea în linia întâi în lupta contra infecției cu COVID-19. Cunoaștem prea bine situația actuală. Nevoile sistemului medical depășesc cu mult orice scenariu de criză. Rotary E-Club Moldova International, se alătură eforturilor comune ale societății, de a prelua o parte din costurile sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului de tip nou: ”Ne implicăm să colectăm fonduri pentru personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”, Institutul de Medicină Urgentă și IMSP Spitalul Raional Soroca în numele lui Anatolii Prisăcari.”

Rotary Club Soroca îndeamnă oamenii de afacere, sorocenii, care nu sunt indiferenți la situația gravă de azi, să doneze ”Pentru ei, cei care au grijă de noi!” pe platforma:

https://www.caritate.md/donations/pentru-ei-cei-care-au-grija-de-noi?fbclid=IwAR0-PCGq9wLluOAkvXj5cQQWZQK_zdXr5g6nLQL9i91SUPGDwWuH3rcbouE

Vă recomandăm să menționați numele dumneavoastră și localitatea Soroca.

Dacă ne unim eforturile și colectăm cel puțin 1000 de euro, Rotary International va veni cu un aport suplimentar de 5000 de euro donație pentru Instituţia Medico-Sanitară Publică, Spitalul Raional Soroca ”A. Prisacari”.

Puteți dona prin Card de credit, SMS/Phone, PayPal sau Transfer Bancar. Fiecare contribuție este importantă.

Haideți să ne unim eforturile și să facem o faptă bună!

PUBLICITATE