Substanțe psihotrope depistate în lenjerie intimă

0
83

Două amenzi penale riscă un cetățean al Ucrainei după ce a încercat să treacă controlul frontierei având asupra sa 13 fiole de nalbufină – soluție aflată în lista substanțelor narcotice și psihotrope. Incidentul a fost semnalat în weekend, în punctul de trecere al frontierei Otaci – Moghilev Podolsk.

Ofițerii de investigații ai Direcției regionale Nord au acționat conform unei informații operative și au întreprins acțiuni de cercetare privind anihilarea ilegalității transfrontaliere. Astfel că, în ziua de sâmbătă a fost reținut un ucrainean, care s-a apropiat la ghișeul Poliției de Frontieră, pista pietoni, pe direcția intrare în țară.

În timpul verificărilor suplimentare, bărbatul în vârstă de 52 de ani a scos din lenjeria intimă două ambalaje ce conțineau 13 fiole cu inscripția de nalbufină. Audiată, persoana nu a dorit să ofere careva detalii despre proveniență sau posesia acelor fiole.

Polițiștii de frontieră investighează cazul în continuare pentru a identifica implicarea și altor persoane întru elucidarea tuturor circumstanțelor. Dacă se va adeveri vinovăția, ucraineanul riscă două amenzi penale, și anume pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor fără scop de înstrăinare și acțiuni de contrabandă.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.