Fapte bune pentru Soroca

0
193

Membrii Clubului Rotary continuă să facă lucruri frumoase. Recent în vizită la Soroca s-au aflat reprezentanți ai clubului din Omsk, Rusia. Aici, oaspeții s-au întâlnit cu rotarienii soroceni. În cadrul discuțiilor, membrii clubului au venit cu propunerea ca la Soroca să fie construit un teren de joacă pentru copiii. Totodată, în cadrul întrunirii cei prezenți s-au referit la proiectele realizate, activitățile care sunt în desfășurare, dar și la obiectivele care și le propun la nivel local.

Aflați în vizită la Soroca, rotarienii din Omsk, nu au ratat ocazia să viziteze și cele mai frumoase locuri din regiune. Oaspeții au mers la Cetatea Soroca, Lumânarea Recunoștinței, dar și în Dealul Romilor. Aici romii i-au primit cu multă bucurie, iar baronul, Artur Cerari, le-a prezentat musafirilor colecția bogată  de acordeoane, colecția de figurine din porțelan, interpretând totodată mai multe cântece la acordeon și la pian. Membrii clubului au mulțumit sorocenilor pentru deschidere și ospitalitate.

Что такое Ротари?

3.09.2019 Что Такое Ротари? Точка зрения участников клуба Ротари "Омск – Достоевский"

Geplaatst door Ротари клуб "Омск-Достоевский" op Woensdag 11 september 2019

Misiunea Fundaţiei Rotary este aceea de a le da rotarienilor posibilitatea să contribuie la promovarea înţelegerii şi păcii în lume, prin ameliorarea sănătăţii, sprijinirea educaţiei şi reducerea sărăciei. Fundaţia e o corporaţie non-profit, susţinută numai prin contribuţiile voluntare ale rotarienilor şi ale prietenilor Fundaţiei, care-i împărtăşesc viziunea despre o lume mai bună. Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile și etniile, și nu sunt afiliate cu nicio organizație politică sau religioasă.

Rotary International este o organizație de caritate cu 1,2 milioane de membri (care se autodenumesc rotarieni) constituiți în peste 35.000 cluburi în aproape toate țările din lume.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.