Furnizorii de energie electrică solicită majorarea tarifelor pentru consumatori

0
82

Gas Natural Fenosa Furnizare Energie Electrică şi Furnizare Energie Electrică Nord solicită Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică majorarea tarifelor la energia electrică pentru consumatori.

Potrivit proiectelor suspuse consultărilor publice, Gas Natural Fenosa Furnizare Energie Electrică solicită aplicarea unui tarif de 134,25 bani/kWh pentru consumatorii care au instalațiile racordate la rețelele electrice de înaltă tensiune, față de 134 bani/kWh cât este în prezent. 161,25 bani/kWh este tariful solicitate pentru consumatorii racordați la rețelele electrice de medie tensiune, față de 160 bani/kWh în prezent. Pentru consumatorii casnici, racordați la rețelele electrice de joasă tensiune, tariful solicitat este de 180,25 bani/kWh față de 179 bani/kWh cât este acum.

Furnizare Energie Electrică Nord solicită aplicarea tarifului de 185,25 bani/kWh pentru consumatorii instalațiile cărora sunt racordate la rețelele electrice de medie tensiune, față de 166 bani/kWh cât este în prezent, și 209,25 bani/kWh – pentru consumatorii casnici, care au instalațiile racordate la rețelele electrice de joasă tensiune, față de 191bani/kWh cât este acum.
Ultima dată tarifele la energia electrică au fost ajustate pe 15 iunie 2018. Atunci tarifele au scăzut.

www.ipn.md

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.

*

code