Condiții mai bune pentru pacienții secției neurologie a Spitalului raional Soroca

0
477

Secția neurologie a spitalului raional Soroca a fost renovată. Aceasta a fost dotată cu echipament medical modern şi mobilier nou, iar condițiile din saloane s-au schimbat mult. În cadrul lucrărilor a fost renovat sistemul de electricitate, instalate uși și geamuri noi, s-au reparat saloanele, a fost schimbată pardoseala, instalate chiuvete noi etc.

La evenimentul de inaugurare au participat deputatul în Parlamentul RM, Boris Golovin, președintele raionului, Ghenadie Muntean, directoarea Spitalului raional, Angela Rusnac, reprezentantul CNAM, filiala Soroca, Ălla Ursu, consilieri raionali și lucrători medicali din cadrul instituției.

„Secția neurologie este  amplasată în cadrul unui bloc dotat cu unitatea de primire de urgență, secția de anestezie și reanimare, așadar, va fi o continuitate în prestarea serviciilor medicale de urgență”, a menționat Angela Rusnac, directorarea Spitalului Raional Soroca.

Lucrările au costat aproximativ două milioane de lei, bani alocați de Compania Națională de Asigurări în Medicină, Consiliu Județean Suceava și Consiliul Raional Soroca.

„Am căutat posibilități financiare, împreună cu CNAM și Consiliul Raional, să renovăm această secție. Costul total al lucrărilor este de un milion 900 de mii”, a precizat Ghenadie Muntean, președintele raionului Soroca.

Anterior în cadrul spitalului raional Soroca au mai fost renovate Secția boli interne, Secția maternitate, Secția traumatologie Secția internare, și Secția reanimare.

 

 

 

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.