Cu un vecin bun – localitatea este în siguranță!

0
149

Parteneriatul între poliţie şi cetăţeni, permite cunoaşterea problemelor cu care se confruntă comunitatea, dar totodată identifică metode de soluţionare a acestora, creînd prin efort comun un mediu mai sigur. În acest sens, astăzi, 16 octombrie reprezentanții APL-lor, liderii sectoarelor de Supraveghere de Vecinăte și șeful Inspectoratului de poliţie Soroca, Veaceslav Rusnac au semnat acorduri de constituire a sectoarelor de Supraveghere de Vecinătate ce vor activa în 26 localităţi ale raionului Soroca din cadrul a 19 primării. De  la lansarea proiectului, pe teritoriul raionului, au fost implementate şi funcţionează cu succes 88 de de Sectoare de Vecinătate, acum numărul acestora va depăși cifra de o sută.

Participanții la eveniment au fost familiarizați cu beneficiile pe care le oferă programul, mecanismul de comunicare cu membrii sectoarelor și nu în ultimul rând, cum să-și protejeze proprietatea şi familia și cum pot contribui la asigurarea ordinii în localitatea unde locuiesc.

La fel au fost semnate oficial contractele de colaborare între primari, liderii sectoarelor de vecinătate și conducerea Inspectoratului de poliţie Soroca.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.