ZIUA PROFESIONALĂ A LUCRĂTORULUI POȘTAL A FOST MARCATĂ LA DROCHIA

0
199

Ziua de 9 octombrie este consemnată Ziua Mondială a Poştei şi Ziua Profesională a Lucrătorului Poştal din Republica Moldova.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Centrul de Poștă Drochia a organizat un eveniment de omagiere pentru toți lucrătorii poștali din raion. Festivitatea a demarat cu o ședință festivă, în cadrul căreia directorul  Centrului de Poștă, d-nul Anatolie Bugai, a felicitat toți  lucrătorii poștali cu sărbătoarea profesională, menționând despre succesele remarcabile a celor mai dedicați colaboratori ai Centrului de Poștă Drochia și oficiilor poștale din raion. La festivitate au participat  peste 70 de   angajați. Mesaje de felicitare au fost adresate de președintele Comitetului Sindical de ramură,d-na Maria Jigailov, șefii oficiilor poștale din raion. Felicitări de aleasă considerațiune au primit toți  angajații  și veteranii pensionați din cadrul ÎS Poșta Moldovei din partea Directorului general al Poștei Moldovei,d-nul Serghei Nastas.

Anul acesta cu prilejul aniversării de 25 ani de la fondarea Poștei Moldovei și  rezultate performante în activitatea de prestare a serviciilor poștale pe parcursul celor 9 luni de activitate, fiecarui lucrător poștal i s-a oferit un premiu de 50% din salariu din către ÎS Poșta Moldovei. Această veste bună a fost un motiv de bucurie pentru sărbătoriți. Munca de  poștaș nu este deloc ușoară, căci, indiferent de vreme rea, sau bună, ei sunt acei, care își îndeplinesc cu  dăruire munca nobilă  în folosul oamenilor: prestarea servicilor poștale, achitarea pensiilor, indemnizațiilor, alocațiilor, achitarea serviciilor,distribuirea presei,scrisorilor și coletelor, realizarea campaniilor de abonare la ziare și reviste și multe alte servicii.

Cele mai bune oficii poștale și cei mai activi și dedicați angajați, au fost decernați cu diplome  din partea directorului Centrului de Poștă Drochia, Anatolie Bugai, pentru succese remarcabile în activitatea de prestarea a serviciilor poștale și cu prilejul sărbătorii profesionale.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.