Pe 15 septembrie alătură-te cetățenilor din 150 de țări și participă la curățenie

0
196

La data de 15 septembrie, curent, mii de locuitori ai țării vor curăți Moldova de deșeuri chiar de Ziua Globală a Curățeniei! Participă și tu la cea mai mare mișcare civică din lume și ajută-ți țara și planeta să respire ușurată!

Asfel, la Soroca în această zi, toți cei care doresc să se alăture acțiunii sunt așteptați la ora 10.00 în Piața Libertății, iar la Florești, doritorii sunt așteptați la aceeași oră în fața Consiliului Raional Floreşti.

Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Republica Moldova și face parte din Mișcarea Internațională de Curățenie Mondială Let’s Do It! World.

  • În 15 septembrie 2018, ia-ți familia și prietenii ca împreună să debarasăm țara și Planeta de deșeuri. Imaginează-ți cum vei fi parte a unui „val verde” de oameni care adună deșeurile. Valul va porni din Japonia și se va încheia în Hawaii, iar, 36 de ore mai târziu, efortul a milioane de oameni ne va aduce mai aproape de țelul nostru comun – o lume mai curată! În plus, e un prilej bun de a petrece timpul cu cei dragi și în mod util. Acum, în 2018, avem scopuri și mai ambițioase – vrem să implicăm 100 de mii de oameni din toată țara. Mai mult decât atât, după Ziua Globală a Curățeniei, vom amenaja locuri pentru odihnă în cel puțin 10 comunități din Moldova. Pe lângă asta, desigur, ne vom ocupa  de promovarea educației ecologice în rândul cetățenilor Republicii Moldova, – echipa  Hai Moldova.

Echipa Hai Moldova nu se oprește la o singură zi de curățenie, ci muncește pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cantitatea mare de deșeuri produsă de oameni și propune soluții pentru realizarea obiectivului: o planetă curată și sănătoasă.

 

PUBLICITATE
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPăpușa mea
Articolul următorLa noi acasă la … Stoicani