A început colectarea donațiilor în cadrul Campaniei ”COPIL ȘCOLARIZAT – COPIL PROTEJAT”

0
311

Astăzi, ora 10.00, în incinta Inspectoratului General al Poliției, a avut loc evenimentul de donare a resurselor financiare din partea unor persoane care susțin Campania inițiată de IGP „Copil școlarizat – Copil protejat”.

Alături de alți șefi ai Inspectoratelor de Poliție teritoriale, la eveniment a participat și șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Soroca, comisar principal, Dumitru Batog. Totodată aici au fost prezenți reprezentanți ai Mitropoliei Moldovei, precum și președinți de raion.

Amintim că Campania Națională de Binefacere ”COPIL ȘCOLARIZAT – COPIL PROTEJAT”, a fost lansată de Inspectoratul General al Poliției, în parteneriat cu Asociația Femeilor din Poliție, AO ”Bunicii Grijulii”, Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove și AO ”Terra Valahia”.

Scopul campaniei este sensibilizarea societății prin implicare în rezolvarea unei probleme stringente precum școlarizarea copiilor cu risc de abandon școlar și reducerea delincvenței juvenile.  Campania este desfășurată în perioada 16 iulie- 18 august curent. Astfel, circa 1900 de copii cu risc de abandon școlar din toate raioanele vor primi rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a fi pregătiți să pășească pragul școlii la 1 septembrie 2018.

 

 

PUBLICITATE