Mugurașii, la 20 de ani de la fondare

1
385

Ansamblul de dans popular ,,Mugurașii’’, din raionul Florești, condus de Igor Costanda și acompaniat de Andrei Ulla, a sărbătorit 20 de ani de la fondare.  Manifestarea culturală dedicată frumoasei aniversări s-a desfășurat la data de 25 martie, în incinta Casei de Cultură Florești. Sărbătoarea a inclus un program variat cu dansuri și multă voie bună. Printre cei care au venit să ureze o continuitate prosperă ansamblului au fost foștii discipoli ai profesorului Igor Costanda, care au menționat că experiența pe care au avut-o în ,,Mugurașii’’, nu o vor uita niciodată.
În cadrul manifestării au evoluat ansamblul de dans popular ,,Mugurașii’’, elevii claselor de coregrafie de la Școala de Arte ,,N. Sulac”, orchestra de muzică populară ,,Liliacul’’conducător Liviu Ceban, acompaniator Alexandru Grigorițchi.


Oaspeți de onoare ai evenimentului au fost deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Eugeniu Nichiforciuc, vicepreședintele raionului Florești,  Vladimir Gutium, viceprimarul orașului Florești, Iurie Gangan, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport, Ina Litra, dar și 15 coreografi din Republica Moldova. Toți cei prezenți au mulțumit ansamblului pentru activitatea frumoasă și rodnică.

PUBLICITATE

1 COMENTARIU

  1. …Cer scuze, dar, aş vrea să rectific. Numele meu de familie este Andrei Ulla,(acompaniator la ansamblul „Muguraşii) – ( se scrie cu 2 litere „L” ). Mă refer la publicaţia „Mugurașii, la 20 de ani de la fondare”. Eu insist să se facă corectare. Nu ştiu, din care sursă de informaţie v-aţi alimentat in privinţa acestui eveniment, dar, Vă rog frumos să faceţi corectare la numele meu. E de origine Scandinavă, nu e Românesc. Doar numele proprii nu se traduc. Mulţumesc, la revedere !

Comments are closed.