18 decembrie –Ziua Poliției Naționale

0
542

Poliția este un organ important de stat care are în sarcina sa siguranța vieții cetățenilor și asigurarea din acest punct de vedere a mediului necesar pentru dezvoltarea și prosperarea țării noastre. Munca pe care o depuneţi solicită calităţi deosebite, devotament, bărbăţie, curaj, perseverenţă, profesionalism şi responsabilitate – calităţi de care daţi dovadă zi de zi, îndeplinindu-vă cu cinste sarcinile încredinţate.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, vă dorim tuturor mult curaj, tărie de caracter, putere de muncă, sănătate, bunăstare, împliniri și succese remarcabile atît în plan profesional, cît și personal.

Cu respect, echipa Ziarul Nostru

Felicitare

Stimaţi colegi, din numele meu personal primiţi cele mai alese mulţumiri pentru activitatea depusă, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.

 Vă urez cele mai cordiale felicitari şi urări de bine, sănătate, prosperitate, linişte sufleteasca, realizări remarcabile pe făgaşul profesional şi putere pentru  depăşirea oricăror obstacole!

 Stimaţi veterani ai Poliţiei!

Cu prilejul Zilei Poliţiei Naţionale din partea mea personală şi din numele întregului efectiv al IP Soroca, aduc sincere recunoştinţe lucrătorilor Poliţiei în rezervă, Vă suntem recunoscători pentru devotamentul de care aţi dat dovadă la în îndeplinirea misiunilor ce V-au revenit.

Vă dorim sănătate şi bunăstare în familie, sunteţi un exemplu pentru noile generaţii de oameni ai legii.

 Veaceslav  RUSNAC

Şef al IP Soroca, Comisar-şef

 

 

PUBLICITATE