Inima unei femei cu lăcată fără chei

0
135
Poza simbol

Dusea e o femeie bântuită de pofte sexuale. Suprema ei suferință multă vreme a fost că propriul soț de la o vreme nu o satisfăcea, iar bărbații străini pe care îi ademenea, după prima relație de amor n-o mai căutau. Și nu înțelegea de ce. Le oferea și le arăta tot ce poate ea în pat, iar ei plecau fără s-o mai dorească și a doua oară. Pe buzele femeii aproape doi ani a fluturat aceiași întrebare: de ce bărbații nu prețuiesc dorința ei irezistibilă de a li se dărui?
Când s-a căsătorit cu Ion nu avea 20 de ani împliniți. Era în anul trei de facultate, iar el-directorul unei firme în domeniul tehnologiei informaționale. Bărbatul, bine pus pe picioare, a fost atras de ea pentru că i s-a părut misterioasă, puternică și vedea că are ce învăța de la ea.

Drăguț doar până la pat

Ce-i drept primul an de iubire a fost ca în basme: cu lună de miere în Emiratele Arabe Unite, călătorii de vis prin Europa, ieșiri prin cele mai luxoase restaurante. Din dragostea și fericirea acestui an s-a născut primul și unicul lor copil deocamdată. Iar după aceea treptat-treptat relația dintre soți a început să se răcească. Și nu copilul era pretextul înstrăinării, ci obișnuitul în care se rotea relația de cuplu. Dispăruse misterul. Dispăruse atracția sexuală. Respect și comunicare parcă era între soți, chiar dacă uneori neinteresante i se păreau lui Ion aceleași discuții la cină despre cum i-a trecut ziua și despre meniul pentru a doua zi. Trebuie să vă spun că Dusea nu era angajată nicăieri. Ion primea suficienți bani pentru întreținerea familiei, iar ea stătea acasă și rânduia grijile gospodărești: făcea curat, pregătea de mâncare, ducea fetița la grădiniță, mergea la repetiții cu ea la o școală de dans pentru copii. Iar seara era curioasă să afle cât mai multe noutăți din colectivul soțului. La telefon Ion era cât se poate de drăguț cu ea. Drăguț se comporta și atunci când se întorcea de la serviciu. O îmbrățișa, îi săruta mâinile după ce serveau masa de seară. Dar cum ajungeau la pat, drăgălășeniile se terminau. Mereu spunea că a avut o zi grea, că-i obosit, că nu-și dorește nimic altceva decât să doarmă. Se cuibărea în tăcere în pat și adormea buștean fără să se atingă de soția, care îl aștepta fremătând toată de dorinți fierbinți.

Și bărbații străini se plictiseau în pat cu ea

Și Dusea a început să caute mângâiere în altă parte. Cu toate că își iubea și își iubește soțul, a considerat că nu face un păcat de vreme ce el e absorbit mai mult de muncă decât de partea intimă din familie. Mai întâi l-a ademenit în pat pe antrenorul școlii de dans, unde mergea cu fetița. A făcut-o chiar în dormitorul familiei în timp ce Ion era la serviciu. I s-a dăruit toată. Antrenorul era un tânăr drăguț, mult mai mic decât ea și cu un nivel intelectual mult mai scăzut decât al soțului. După felul cum se comporta, Dusei i s-a părut că băiatul s-a îndrăgostit de ea. În ziua când au ajuns la pat ea era gata să plângă de fericire. Credea că și el simte același emoții, dar când l-a mai invitat și a doua oară acasă el i-a răspuns că nu poate, că are alt program. În altă zi i-a răspuns la fel, iar la a treia încercare a rugat-o politicos să-l lase în pace că are prietenă. Următorul a fost un scriitor pe care l-a întâlnit la bibliotecă. Îi plăcea să discute cu el. Chiar de la prima întâlnire a început să-i facă ochi dulci. A ajuns și cu acesta la pat. Nu l-a lăsat, însă să o descopere, i s-a deschis din prima ca o carte. Fire romantică, nici scriitorului nu i-a plăcut jocul. Apoi inima Dusei a râvnit după un polițist. Dornică de plăceri sexuale, a trecut deodată la subiect. Polițistului îi trezise interesul, îl făcuse s-o dorească. Însă când s-a văzut cu ea în intimitatea unei căsuțe dintr-o zonă de odihnă, nu prea l-au emoționat mângâierile și vorbele ei mieroase. După acea zi în care femeia s-a simțit totuși fericită, polițistul nu i-a mai răspuns la telefon…

A urcat-o pe masă, i-a ridicat fusta, i-a dat chiloții în jos…

În ziua următoare, gospodină vrednică cum era, la ora mesei, după ce și-a pus treburile la punct, a hotărât să-i facă o vizită soțului la serviciu. Când a intrat în sediu, toată lumea era plecată la pauza de prânz. Dusea a mers până la ușa biroului cu pereții de sticlă în care stătea soțul. A tras, era încuiată. S-a întors, a făcut doi pași și în timp ce a vrut să scoată telefonul, niște șoapte au oprit-o în loc. Și-a ciulit urechile, s-a dat tiptil aproape de peretele de sticlă și, printr-o crăpătură a jaluzelelor a privit înăuntru. Nu-i venea să creadă ochiului!(privea doar cu un ochi) Ion se săruta fierbinte cu o tipă pe care ea nu o cunoștea. După câteva minute a început să-i scoată bluza, apoi a urcat-o pe masă, i-a ridicat fusta, i-a dat chiloții în jos, s-a descheiat la pantaloni, fără să-i dea jos, și s-a apropiat de masă. Dusei i-a fost dat să vadă ce nu mai văzuse niciodată – o partidă de sex plină de pasiune și nebunie. Când au terminat, Dusea s-a depărtat de perete și a ieșit fulgerător din sediul firmei. N-o văzuse nimeni. A urcat repede în mașină și s-a întors acasă, cuprinsă de tot felul de gânduri. A băut un păhar cu apă, s-a așezat pe canapea și a început să analizeze lucrurile cu voce tare: „De divorț nici vorbă! Nu! Nici într-un caz! Ar fi prea de tot să părăsesc un bărbat atât de frumos și deștept, o personalitate puternică și un tată exemplar pentru o tipă ajunsă în călduri ca și mine. Nu-l dau nimănui! E al meu și gata!” S-a ridicat, s-a plimbat prin casă încolo și încoace, continuându-și monologul. Când s-a uitat la ceas, a văzut că era ora de plecare la grădiniță. După un oftat adânc, a făcut concluzia: „ N-am văzut nimic, nu știu nimic! Las lucrurile să decurgă de la sine. Numai de nu m-ar părăsi el! Ei, și ce dacă a călcat strâmb?! Mare lucru! Am călcat și eu, dar îl iubesc…” Și a ieșit din casă. Seara, la cină, ca și cum nu s-a întâmplat nimic, Dusea a adus vorba despre dorința ei de a se angaja să muncească undeva. Răspunsul lui Ion a fost același: „La ce-ți trebuie! Ce nu ne ajung bani? Cine să ducă copilul la grădiniță? Cine să-l aducă, să meargă cu el la repetiții? Tu vezi că eu sunt ocupat până peste cap!”. „Dar ziceai nu demult că ai un loc vacant și dacă nu găsești o candidatură potrivită mă ei pe mine”. „Ziceam, dar locul de aproape două luni e ocupat”, i-a răspuns Ion și fața Dusei i s-a luminat. A înțeles atunci că tipa cu care l-a surprins era noua lui angajată.

Enigma se dezleagă

A doua zi a plecat iar la ora mesei să-l spioneze. Scena s-a repetat. Cei doi au făcut din nou sex pe birou. Iar când tipa i-a zis că ar vrea să-l știe o noapte întreagă alături, el s-a schimbat la față. Încheindu-se la pantaloni, i-a răspuns supărat: „Natașa, așa ceva nu se poate! Seara eu trebuie să fiu acasă, să-i spun povești copilului. Iar noaptea dorm cu nevasta. Să nu uiți asta! Ți-am spus doar că sunt căsătorit, că am un copil și că țin mult la familie. Tu m-ai provocat doar pentru o partidă de sex, dar uite că am ajuns la mai multe. Dacă tu îți dorești mai mult, eu zic să punem punct aventurii.” Natașa a devenit răutăcioasă. L-a apucat de mână și privindu-l drept în ochi a țipat: „Crezi că o să scapi atât de ușor de mine! Vreau să-ți spun că am fost la medic și testul de sarcină a ieșit pozitiv!…” Dusea mai n-a căzut jos când a auzit aceste vorbe. Nu știa ce să facă: să mai stea să aștepte până se va deschide ușa sau să plece. A hotărât să plece și să continue să se prefacă că nu știe nimic. Toată noaptea Ion s-a frământat. Nu putea dormi. Nu dormea nici Dusea. Iar spre dimineață bărbatul a apucat-o ușurel de mână și cu mii de scuze i-a spus toată povestea. După care a adăugat: „Cred că n-o să poți să mă ierți. Recunosc, am greșit. Dar te rog, te implor, nu te grăbi să intentezi proces de divorț.” Nevasta, după o pauză a rostit: „Mai întâi să vedem dacă copilul este al tău. Dacă nu cumva frumoasa ta ți-a pregătit o cursă…” S-a ridicat și a mers la bucătărie. Trec peste alte detalii și vă spun că tipa a mințit că era însărcinată. Ei îi trebuia nu atât Ion, cât banii lui. Când aceste lucruri au ieșit la lumină, șeful a concediat-o. A angajat-o în funcția vacantă pe Dusea. Iar la o discuție sinceră despre plictiseala din pat Ion i-a spus: „Știu și am înțeles că mă iubești ca nimeni alta. Îmi place tonul tău cald, îmi place că știi să alegi cuvintele atunci când vorbești cu mine și în societate. Dar în pat e altceva. Nu uita că inima unei femei trebuie să țină mereu sub lăcată misterul. Mai lasă-mă să te descopăr și eu în relația intimă, nu te deschide toată deodată…”

Nina Neculce

PUBLICITATE