Zeci de tone de metal au ridicat sportivii soroceni

0
86

La 25.01.2020, în Palatul de Cultură Edineț s-a desfășurat cu succes Turneul „Cupa Preşedintelui Raionului Edineţ” la Triatlon forță, proba ”împins din culcat”, prima ediție”. La competiție au participat 67 de sportivi din raioanele Edineț, Briceni, Soroca, Drochia, Fălești, Călărași, Sîngerei, Ungheni, municipiile Bălți și Chișinău.
Pentru sportivii profesionişti va deveni o tradiție, pentru începători primii paşi spre rezultate frumoase, pentru oamenii din raion, o zi specială de odihnă pentru a susține sportivii din toată Republica. Organizatorii au mulțumit tuturor antrenorilor şi sportivilor pentru buna pregătire şi participare la competiție.
Între echipe, sorocenii au obținut locul III. În cadrul competiției, sportivul Irimia Denis a stabilit recordul mondial la categoria 75 kg, vârsta 14-15 ani. De asemenea, la categoria absolută Denis a obținut locul III între sportivii de 14-15 ani.

Locul I
Irimia Denis, IPLT ”Ion Creangă”, director A. Iavorschi;
Bruma Nicolae, Colegiul Tehnic-Agricol din Soroca, director C. Nesterenco;
Strechii Cristian;
Focșa Pavel.

Locul II
Vlas Ion, IPLT, ”Ion Creangă” ;
Ceban Alexandru, IPLT ”Ion Creangă”;
Capițchi Vlad, IPLT ”Ion Creangă”.

Locul III
Parasiuc Denis, Colegiul Tehnic-Agricol din Soroca.
Sportivii sunt mulțumiți de rezultatele obținute și sunt recunoscători antrenorilor emeriți, Gresev Oleg și Spoială Sergiu. Participanții sunt recunoscători, pentru organizarea acestui turneu, președintelui raionului Soroca, domnului Veaceslav Rusnac și domnului Andrei Jitniuc, specialistului principal în probleme tineret şi sport.

Vlas Ion, IPLT ”Ion Creangă”,
Clubul Sportiv ”Heracles”

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.