Centru de Informare și Servicii pentru Cetățeni la Drochia

0
194

Începând cu astăzi, 28 septembrie, în incinta primăriei or. va activa Centru de Informare și Servicii pentru Cetățeni (CISC).

Serviciile propuse de a fi prestate prin intermediul CISC sunt: – notificarea activității comerciale; – solicitarea și eliberarea actelor permisive și informative în domeniul urbanismului și amenajării teritoriilor;- recepționarea petițiilor; – solicitarea și eliberarea autorizațiilor de plasare a publicității exterioare; – alte acte ce ținde competența primăriei. În acest sens, specialiștii din cadrul administrației publice locale au beneficiat de instruire în vederea funcționării acestui centru, organizate de Programul ”Comunitatea Mea”.CISC este dotat cu tehnica și softul necesar prin intermediul Programului „Comunitatea Mea” și va funcționa după principiul Ghișeelor unice, fiind un beneficiu pentru cetățeni, care vor beneficia de servicii și informații într-un singur loc.

Aducem sincere mulțumiri Programul Comunitatea Mea pentru suportul financiar și suportul tehnic acordat în acest proces necesar și important pentru orașul Drochia.

PUBLICITATE