CLT Florești a inițiat o faptă bună

0
38

În contextul Zilei Internaționale a Faptelor Bune, marcată anual pe 14 aprilie, tinerii voluntari din Consiliul Local al Tinerilor din Florești au decis să salubrizeze zona din strada Axentii Brînza, unde este una dintre cele mai mari gropi de gunoi neautorizate din Florești. În urma acțiunii de curățenie, locul a devenit mai curat și a căpătat o imagine mai plăcută. La această activitate au participat nu doar tinerii consilieri, ci și alți locuitori ai orașului, cărora le pasă de locul în care trăiesc.

  • Nu a fost deloc ușor să adunăm într-o zi de sâmbătă atâția tineri dornici să contribuie la salubrizarea acestui loc, dar datorită eforturilor tinerilor din consiliul local și altor floreșteni activi, am reușit să facem o echipă bună și să facem zona mai curată, – a precizat Sofia Țîbuleac, președinte CLTF.
Imagini video CLT Florești

Într-un spirit de solidaritate și dorință de schimbare, participanții la acțiune, au decis să facă ceva cu adevărat pozitiv pentru locuitorii orașului lor. Prin efortul lor comun și dedicarea lor față de binele colectiv, ei transmiteau un mesaj către întreaga comunitate: că schimbarea este posibilă atunci când acționăm împreună și că fiecare gest de bunătate contează.

  • Din partea APL-ului de nivelul II, vreau să mulțumesc tinerilor pentru implicare. Sunt fericit că mai există tineri ce cred și promovează ideea ,,Schimbarea începe de la tine”, dar totodată dezamăgit de oamenii ce nu se respectă pe sine și aduc pagube destul de mari mediului ce ne înconjoară, – a specificat vicepreședintele raionului Florești, Vrej Martirosian, participant și el la acțiunea de salubrizare
  • Mă bucur că avem tineri cărora le pasă de mediu, de oraș. Acești tineri m-au sensibilizat prin mobilizarea lor, mulțumim tuturor pentru implicare, în mod special în acțiuni de promovare a bunătății, a spiritului civic și a valorilor social-umane, – a menționat specialistul superior din cadrul Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport, Adriana Rudinciuc.

Acțiunea fost organizată împreună cu Primăria orașului Florești, Consiliul Raional, Moldinconbank și Direcția Fiscală de Stat.

PUBLICITATE