Reduceri de 25 % de  la Synevo 

0
27

Rețeaua de laboratoare medicale ale companiei suedeze, Synevo, înseamnă siguranță, cuprinzând un portofoliu de peste 2000 analize, atât uzuale cât și avansate, procesând anual peste un milion de teste.

  • Timp de 10 ani de când ne aflăm află pe piața din Republica Moldova am evoluat necondiționat și am ajuns la cele mai înalte nivele europene. Pentru că sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră pentru locuitorii din municipiul Soroca propunem promoții exclusive pentru locuitorii municipiului Soroca. Laboratorul medical Synevo oferă de 25 % reducere la toată gama de analize uzuale, – precizează Denis Conisescu, reprezentant medical regional Synevo.

Profilaxia prin diagnosticare este o practică binecunoscută în toată lumea, oamenii conștientizează importanța monitorizării sănătății și astfel, prevenirii eventualelor îmbolnăviri. Pentru că e mai simplu și mai ieftin să previi, decât să tratezi, Synevo îndeamnă oamenii să beneficieze de cele mai avantajoase oferte pentru investigații.  

Centrul pune la dispoziția locuitorilor municipiului Soroca personal calificat, servicii calitative, rezultate sigure și rapide și o sală de recoltare, dotată cu toate echipamentele cu acreditare internațională.

Tot ce trebuie să faci este să vii la centrul medical Synevo din orașul Soroca de pe strada Alexandru cel Bun 36, pentru a-ți verifica sănătatea economisând bani și obții obținând rezultate cu precizie înaltă.

Centru de recoltare Synevo din Soroca se află în vecinătatea cu școala muzicală. Vă puteți deplasa cu rutele 1, 2/4, 3, și 5.

Grăbiți-vă să beneficiați de promoția de 25% la o gamă de peste 2000 de analize.

PUBLICITATE