Copiii de la Centrul de creație “Speranța”, l-au întâlnit astăzi pe Moș Crăciun

0
194

Colinde, urături, poezii, scenete și dansuri au răsunat astăzi în incinta Palatului de Cultură din Soroca. Așa l-au întâmpinat copiii de la Centrul de creație pentru copii și adolescenți “Speranța” pe Moș Crăciun. În această perioadă profesorii centrului organizează mai multe activități tematice, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Una din aceste activități este și festivitatea “În ajun de Crăciun”, la care au participat cei mai așteptați oaspeți Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, chiar și baba Cloanța. Aici, copiii au prezentat cele mai frumoase colinde de Crăciun, urături și cântele și dansuri tematice, mai mult, au avut ocazia să prezinte și tradiționalele scenete de iarnă.

– Sărbătoarea de azi este una din șirul activităților planificate pentru această perioadă. Copii au participat cu cântece, scenete, colinde și dansuri. Astfel, oferim posibilitatea copiilor să pătreze frumoasele  tradiții ale poporului nostru, iar părinții și buneii au ocazia să vadă cât de talentați sunt copiii lor, a menționat Olga Fornea, directoarea Centrului „Speranţa”.

Centrul de creaţie „Speranţa” cuprinde circa 15 cercuri. Aici, copii îşi dezvoltă gratuit talentele care le posedă. Toți participanții la sărbătoare s-au ales cu cadouri oferite cu mare drag de Moș Crăciun.

PUBLICITATE