POȘTAȘUL NOSTRU ÎN ZIARUL NOSTRU

0
85

De dimineață la deal și la vale. Este vorba de poștașii din Florești, care pe lîngă munca de zi cu zi acum sunt ocupați și cu  campania de abonare. Sunt bucuroși pentru că au ce propune clienților. Din spusele poștașilor, dar și cifrele , arată că”Ziarul Nostru” este destul de solicitat la Florești.

ALINA SOROCEAN, ȘEF OFICIUL POȘTAL FLOREȘTI – Activez în cadrul ”Poștei Moldova” din 2006, ne străduim ca în fiecare oficiu, clienții să fie deserviți la cel mai înalt nivel. Acum suntem în campania de abonare 2022, ne străduim să facem cât mai multe abonamente. La căutare și solicitat este ”Ziarul Nostru”, este un ziar interesant unde clienții noștri sunt la curent cu tot ce se întâmplă în raionul nostru și nu numai.

IULIANA CLIPCA DIRECTOR CENTRU DE POȘTĂ FLOREȘTI – Activez în cadrul ”Poștei Moldovei” din 2014, sunt mândră de lucru pe care îl am și de colectiv. Împreună încercăm să facem față  tutror provocărilor. ”Ziarul Nostru” este una dintre cele mai solicitate publicații periodice, este un ziar interesant, actual. În el se regăsesc reportaje din Florești dar și din partea de nord a țării. Este solicitat și ne mândrim cu numărul de abonamente pe care îl avem. La fel pentru populație a fost lansat recent un serviciu nou, care se bucură de succes, și anume ”Curier Rapid”. Livrăm la domiciliul clienților orice solicitare, calitativ, rapid și la preț foarte avantajos.

Centru de Poștă din Florești are încadrați 138 de angajați care din spusele administrației își fac cu mare responsabilitate meseria.

PUBLICITATE