Peste 60 de meșteri populari și-au prezentat lucrările, la cea de-a VII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari din Drochia

0
269

O expoziție inedită de lucrări din diferite ramuri ai artei meșteșugărești: broderia tradițională; croșeta tradițională; covorul tradițional; olăritul tradițional; împletirea fibrelor vegetale; bijuteria tradițională; prelucrarea lemnului; portul național etc. a bucurat ochii locuitorilor și oaspeților orașului Drochia.

Ajuns la a VII-a ediție, Târgul Meșterilor Populari a adunat 65 de meșteri populari din întreaga țară care şi-au umplut tarabele cu obiecte inedite, confecţionate din materiale ecologice. Târgul a avut drept scop promovarea meșteșugurilor tradiționale, a meșterilor populari și a patrimoniului cultural imaterial.Aducem mulțumiri tuturor participanților care au dat curs invitației noastre și tuturor celor care au contribuit la buna-desfășurare a evenimentului!

Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Drochia, în parteneriat cu meșterul popular Iurie Cucuietu și Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport a Consiliului Raional Drochia.

PUBLICITATE