Consultări publice privind stația de epurare la Soroca

0
29

Primăria municipiului Soroca invită cetățenii la a doua rundă de consultări publice la subiectul ”Stația de epurare a apelor uzate din municipiul Soroca și localitățile învecinate”. Evenimentul va avea loc joi, 26 august, la ora 11:00, în incinta Palatului Culturii.În cadrul evenimentului vor fi prezentate constatările cheie ale Studiului de Fezabilitate și Studiului de Evaluare a impactlui Social și de Mediu pentru construcția Stației de epurare a apelor uzate în mun. Soroca.

Aceste studii au fost realizate de către compania SEURECA ca etapă de pregătire pentru proiectul Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Republica Moldova.Participarea Dumneavoastră este importantă pentru noi. Astfel, veți reuși atât să fiți informați despre rezultatele studiilor, dar și să Vă faceți auzită vocea privind aspecte însemnate ce vor fi abordate în cadrul consultărilor.

Opiniile și sugestiile Dumneavoastră vor fi integrate în versiunea finală a documentelor. Studiul de Fezabilitate poate fi accesat pe pagina web a primăriei mun. Soroca, la rubrica Informații publice– Planuri Strategice, https://www.primsoroca.md/ro/planuri-strategice.

Prezența și părerea Dumneavoastră contează.

Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca

PUBLICITATE