Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost tamponat pe o stradă din Soroca

0
567

La data de 13.06.2021 în Serviciul de Gardă al Secției Coordonare Operațională a parvenit informația telefonică de la o persoană de gen masculin care a comunicat că în preajma marchetului „Prima ” din mun.Soroca un automobil a tamponat un pieton.

Deplasîndu-se la fața locului Grupa de Reacționare Operativă și Grupa de Urmărire Penală, au stabilit că la 13.06.2021 în jurul orelor 04.30 pe str. D.Cantemir mun.Soroca, în preajma marchetului „Prima” , automobilul de model Audi A8 condus de o persoană de gen masculin a.n.1997 domiciliat în mun.Soroca, a tamponat pietonul o persoană de gen masculin a.n.1988 care în urma accidentului a fost transportat de către serviciul ambulanță la Spitalul Raional Soroca fiind internat cu contuzie a coapsei piciorului pe partea stîngă.

Conducătorul automobilulului Audi fiind testat cu alcotestul Drager s-a constatat concentrația de 0,58 mg/l în aerul expirat.

Cazul dat a fost înregistrat în R-2 de evidență a înştiințărilor referitoare la infracțiuni şi incidente pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

PUBLICITATE