Trei decenii de devotament, curaj și sacrificiu

0
1103
Colectivul IP Florești. Munca lor, prin natura ei, nu este întotdeauna vizibilă. Dar în fiecare zi, prin diferite activități pe care le întreprind, sunt acolo pentru a transforma siguranța tuturor în realitate

Stimaţi colegi!

Anul acesta Poliția Naţională marchează cea de-a 30-a aniversare, timp în care voi toți, actuali angajați și veterani, ați dat dovadă de devotament, curaj și abnegație pentru profesia de polițist, asigurînd securitatea statului și fiecărui cetățean de rînd.

Apreciez înalt perseverența și dăruirea de sine pe care le demonstrați zilnic în activitatea de polițist care nu este deloc ușoară. Țin să mulțumesc familiilor voastre pentru răbdare și înțelegere, ținînd cont că deseori timpul pe care trebuie să-l petreceți alături de cei dragi, îl dedicați serviciului.

Așteptările cetățenilor sunt mari și eu sunt ferm convins că poliția poate face față acestora, polițiștii fiind receptivi la nevoile cetățenilor și demonstrând profesionalism și grijă în relaționarea cu cetățenii.

În acest moment aniversar sunt alături de voi, vă cunosc grijile, vă cunosc problemele şi vă cunosc realizările.  Acest an, a fost unul dificil pentru noi toţi, un an plin de încercări și, totodată, unul plin de oportunități de a învăța, dar pandemia ne-a oferit lecții, care nu pot fi ignorate.

Cu toate că condiţiile de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu au fost mai diferite ca de obicei, angajaţii Inspectoratului de poliţie Floreşti au luptat dur cu criminalitate. Din 444 infracţiuni înregistrate până la momentul actual, 322 au fost descoperite.

 Deasemenea, în scopul prevenirii săvârşirii a noi infracţiuni au fost desfăşurate activităţi de informare şi sensibilizare a cetăţenilor, au fost valorificate Programul ”Supraveghere de vecinătate” şi Proiecul ”Bunicii Grijulii”, au fost desfăşurate activităţi de informare a elevilor în instituţiile de învăţământ. Siguranţa cetăţenilor fiind misiunea Poliţiei.

În această zi cu o semnificaţie deosebită, ţin să Vă urez tuturor multă sănătate, linişte sufletească, fericire, prosperitate şi noi realizări în activitatea profesională şi cea personală!

Cu deosebit respect și recunoștință,

Şef-interimar al Inspectoratului de poliţie Floreşti, comisar-şef,

Valeriu Şumila

PUBLICITATE