Ședința Comisiei pentru Situații Exepționale Soroca

0
16

Recent, s-a desfășurat ședința Comisiei pentru Situații Exepționale Soroca. Aici, membrii comisiei, au examinat situația din teritoriul raionului Soroca privind infecția COVID-19 și gestionarea aceseia, subiect prezentat de Svetlana  Păunescu, vicepreședinta raionului Soroca, iar vicepreședinta Alla Bordianu s-a referit la prejudiciile cauzate de calamitățile naturale.
Despre nivelul de pregătire a Stației de salvare pe Apă pentru activitatea în perioada estivală a comunicat șeful Stației de salvare pe Apă Soroca, Iurie Ranga.

Reprezentanții Întreprinderii pentru Sivicultură Soroca s-au referit la măsurile de prevenire a incendiilor spațiilor verzi în perioada de vară. În cadrul ședinței membrii comisiei au mai examinat nivelul de pregătire al serviciului Special pentru Influiență Activă asupra proceselor Hidrologice pentru anul 2020. La aceeași ședință a Comisiei pentru Situații Exepționale raională Soroca, cei prezenți au mai luat cunoștință și despre respectarea măsurilor de prevenire și control a infecției cu coronavirus de tip nou.

PUBLICITATE