Echipament medical pentru spitalul din Ocnița

0
79

Spitalul raional Ocnița a primit un lot de echipament medical modern 4 aparate de hemodializă, fotolii, aparat de ventilare artificială a plămânilor, aparat de anestezie, aparat pentru ecografie și aparat generator de oxigen. Ajutorul a fost oferit de organizația de caritate ”Misiunea Irlandei de Nord în Moldova”, cu implicarea deputatului Irina Lozovanu. Potrivit deputatei, echipamente medicale vor îmbunătăți calitatea serviciilor medicale și vor extinde lista serviciilor furnizate pacienților.

  • Aceste aparate pentru spitalul raional Ocnița au o mare importanță. În primul rând, vor asigura îmbunătățirea calității serviciilor medicale acordate pacienților. În acest context, aduc sincere mulțumiri oamenilor cu suflet mare care mi-au susținut ideea și m-au ajutat s-o realizez. Îmi exprim recunoștința față de Falk Abram din Germania, Vladimir Leahovcenco și Alexandru Aftinescu, – a precizat Irina Lozovan.

Președintele raionului Ocnița, Iurie Plopa a menționat că dotarea spitalului cu echipamente și aparate moderne va contribui la extinderea serviciilor prestate pacienților, astfel, va spori nivelul de prevenire, depistare timpurie și tratarea eficientă a bolilor .

Activitatea Spitalului raional este finanțată de Consiliul raional Ocnița.

PUBLICITATE