Dulceață de ardei iuți, produs nou pe piața din Moldova, de la Lucia Ușurelu

0
418

Dorința de a face ceva deosebit, ne motivează deseori să creăm și să experimentăm, ca în final să obținem deseori un rezultat care depășește așteptările noastre. Această teorie este valabilă și în cazul doamnei Lucia Ușurelu, care anul acesta a adus pe piața din Moldova un produs idedit – dulceața de ardei iute. Ideea de a crea acest sos  i-a venit acum 7 ani, când, după ce a sădit în grădină ardei dulci, s-a pomenit cu o grădină plină de ardei iuți. Atunci pentru prima dată a și făcut dulceața de ardei, ca în toți acești ani să fie una din principalele specialități a casei, apreciată de toți cei care-i pășeau pragul casei. Atunci, însă, când cererea a devenit prea mare, iar prietenii i-au spus că nu mai vor primească cadou acest deliciu, ci doresc să o cumpere, doamna Lucia a decis să-și lanseze produsul pe piață. Deși dulceața este destul de solicitată, Lucia Ușurelu, reușește să îmbine cu succes cele două activități, cea director a AO ProEntranse și mai proaspăt cea de producător. Cei care au gustat acest  produs apreciază mult calitățile gustative și neapărat doresc să-l mai încerce cu diferite bucate.

  • Cu ce alimente se combină?

L.U: Dulceața de ardei iute este un produs destinat persoanelor care consideră bucătăria o artă, dar și pentru cei care abia o descoperă. De aceea este greu de spus cu ce alimente sar combia mai bine, fie ca vorbim de produse din carne preparate în diferite condiții termice, fie că vorbim de paste făinoase condimentate generos cu fructe de mare, fie că vorbim de diversele salate cu conținut mixt al produselor de origine vegetală și animală, pentru toate  – dulceața de ardei iute ar fi cireșica de pe tort al gurmanului.

  • Care este reacția oamenilor cînd gustă acest sos și cât de solicitată este dulceața de ardei iute?

L.U: Sinceră să fiu reacția persoanelor care au testat acest produs este graduală de la încîntați la foarte încîntați. O mică reticență este din partea gospodinelor de la noi din țară, care după ce o testează doresc să o producă desinestator. …moldovencile se caracterizează prin capacitatea aprecierii gusturilor ireproșabile.

  • Cine vă ajută la realizare și comercializare?

L.U: La moment  forța motrice de promovare este în sânul familie.

  • Cât de anevoios, complicat este procesul de producere?

L.U: Principalele ingrediente ale produsului sunt: dragoste, dorința de a face bine celor din jur, pasiunea pentru frumos și nu în ultimul rând  – bogăția oferită de natura unicală a republici noastre. Produsul – dulceața din ardei iute este un mixaj acestor ingrediente unicale. Este greu de spus ce am adăugat mai mult, cred că de toate câte un pic, ca să nu facem exces.

  • Unde pot cumpăra oamenii produsul?

L.U: Oamenii pot procura produsul sweetand chilli direct de pe pagina de facebook sweet.andchilli și instagram. Deasemenea ei pot expedia un mail, sau pot contacta direct, a ne telefona sau expedia un sms.

Încearcă și tu contactându-ne pe pagina facebook sweet.andchilli  ori la adresa dulcilly@gmail.co 

  • Ce vă propuneți în continuare?

L.U: La sigur  că planurile pentru viitor sunt în a oferi produsul pentru un număr crescând de consumatori, de aceea intenționăm ca odată cu mărirea cantității produse să mărim și numărul persoanelor care vor avea acces la această gustoșenie.

  • Cum vă îmbinați activitățile, care sunt atât de diferite?

L.U: Combin pasiunea, măestria, dedicația, experiența profesională, suportul și implicarea familiei. Este ușor dar și frumos în același timp.

Potrivit producătoarei dulceața de ardei iute stimulează sistemul imunitar (datorită betacarotenului și a vitaminei A din compoziția sa), protejează împotriva cancerului, ajută la scăderea în greutate, crește metabolismul și accelerează arderile.

 

PUBLICITATE