Raionul Drochia și-a ales conducerea. Alexei Vasilean este noul președinte al raionului.

0
1684

Astăzi, 25 noiembrie, s-a desfăşurat şedinţa extraordinară a Consiliului raional Drochia, în cadrul căreia au fost examinate proiectele de decizie  cu privire la aprobarea componenţei nominale a comisiilor consultative de specialitate din cadrul Consiliului raional Drochia, alegerea preşedintelui raionului, precum și alegerea vicepreşedinţilor raionului Drochia.
Pentru o pauză de 10 minute comisiile consultative de specialitate din cadrul consiliului raional s-au întrunit în şedinţe pentru a stabili preşedinţii şi secretarii comisiilor. Astfel, preşedintele şi secretarul comisiei consultative de specialitate pentru activităţi economico-financiare şi buget au fost desemnaţi respectiv, Andrei Ochişor şi Svetlana Conea; ai Comisiei consultative de specialitate pentru probleme sociale – Corneliu Padnevici şi Svetlana Bacalâm; ai Comisiei consultative de specialitate pentru dezvoltarea teritoriului – Sergiu Caţer şi Vitalie Munteanu; ai Comisiei consultative de specialitate pentru probleme de drept şi administraţie publică – Igor Rotaru şi Igor Jidraş.
Odată cu convocarea şedinţei a fost înaintat un demers prin care a fost propusă candidatura consilierului PSRM, Alexei Vasilean, la funcţia de preşedinte al raionului Drochia. Cu 22 de voturi pentru, Alexei Vasilean a fost ales în funcţie de preşedinte al raionului Drochia. La propunerea noului preşedinte, Ion Dascal a fost ales în funcţie de prim-vicepreşedinte, iar Iurie Ostavciuc în funcţie de vicepreşedinte al raionului Drochia.
Alexei Vasilean a mulţumit pentru votul de încredere acordat şi a chemat aleşii poporului la o conlucrare eficientă, constructivă şi fructuoasă. La finele şedinţei, au fost felicitaţi, tradiţional, consilierii locali care-şi omagiază ziua de naştere în intervalul dintre şedinţe.
Flori frumoase şi cuvinte de mulţumire pentru activitatea depusă întru beneficiul cetăţenilor drochieni au fost adresate ex-vicepreşedinţilor raionului Drochia – Vitalie Josanu şi Igor Grozavu.
Din 33 aleşi locali, prezenţi la şedinţă au fost 31.

Astazi la Drochia se desfasoara Sedinta Consiliului raional cu privire la alegerea presedintelui si aprobarea componenței nominale a comisiilor consultative de specialitate din cadrul Consiliului raional Drochia.

Geplaatst door Ziarul Nostru op Maandag 25 november 2019

După ședinta comisiilor consultative a continuat Sedinta Consiliului raional Drochia pentru alegerea președintelui raionului.

Geplaatst door Ziarul Nostru op Maandag 25 november 2019

Urmează alegerea vice presedintilor raionului in cadrul Sedintei Consiliului raional Drochia.

Geplaatst door Ziarul Nostru op Maandag 25 november 2019

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.

*

code